SHARE

Floyd-Mayweather-discusses-why-he-doesnt-have-ot-giveaway-his-money-except-to-himself.-www.financialjuneteenth.com_

Românul, prin felul lui de a fi, e ofticat. Ofticarea românului are mai multe posibile explicaţii. Din perspectivă istorică românii au fost mereu ţinuţi sub iatagan, sub kalashnikov şi, mai recent, sub croissant şi Volkswagen. E evident că suntem foarte ofticaţi, iar oftica asta sigur se revarsă undeva.

Valul ăsta spontan de libertate în stânga şi-n dreapta a dat posibilitatea poporului român să-şi aleagă repere morale în viaţă, să aibă idoli pe care să îi admire şi să-i iubească.

E greu de spus ce au făcut ai noştrii cu libertatea proaspăt câştigată din acest punct de vedere. Noi, ăştia tinerii, în schimb, am făcut o treabă de milioane. De dolari.

 

Floyd Mayweather

Că tot e May şi nu prea mai înţelegi nimic din weather.

50-cent-floyd-money-phone

Mayweather e un boxer profesionist american. Se trage dintr-o mamă dependentă de heroină şi un tată disperat să-şi ducă progenitura cât mai des posibil la sală. Nu ne interesează activitatea profesional-sportivă a lui Mayweather Jr. Ştim că e undefeated. Ce mai ştie tineretul e că are mulţi bani. 

Cam câţi bani are îţi poţi da seama aici:

Ce simpatic şi de bun simţ poate să fie acest parvenit care “vorbeşte” la un teanc de bani.

Mayweather a făcut milioane de dolari dând cu pumnul. Ar putea liniştit să cumpere câteva insule şi cred că are o avere mai mare decât PIBul unor ţări din Africa.

Apropo de Africa:

Deci, aţi înţeles? Mayweather e atât de şmecher încât nu are motiv să doneze pentru Africa. Că Africa n-a făcut nimic pentru el. Păi ăsta e biznis? Dacă doar dai şi nu primeşti nu e biznis.

Să o mai zic şi pe aia că e analfabet? Aş fi prea ofticat, nu?

 

Dan Bilzerian

Dan-Bilzerian-1

Cum adică cine e Dan Bilzerian?

Nu….stai, stai… nici eu nu ştiu să răspund la întrebarea asta. Mă, Wikipedia zice că e “internet social media subject”, asta pe lângă professional poker player şi actor. E mai neam-prost decât Mayweather pentru că Mayweather măcar a făcut ceva ca să câştige banii ăia. Armeanul ăsta îşi justifică existenţa prin a avea cea mai ciudată barbă din lume şi bani de la taică-su.

Dacă la Mayweather videoul de reper a fost cel cu teancul de bani pe post de telefon, la Bilzerian avem ca referinţă asta:

E “de viaţă” omu’. Girafe la petreceri şi tot tacâmul.

 

Wiz Khalifa

fb_wiz

Probabil era de ajuns să pun doar poza asta şi atât. Adică, pe bune acum…

Wiz Khalifa este omul cu care poţi face cea mai eficientă campanie contra cannabisului.

Omul ăsta e atât de prăjit încât nu mai are pic de coerenţă în vorbire, în gândire. Viaţa lui e marijuana din sculare în culcare. Ştim bine că el ca rapper nu a fost niciodată cine ştie ce, rezultă că lumea chiar iubeşte să-l vadă filmându-se fumând iarbă.

Când vezi cât de degradantă e omenirea, numai ştiri de genul te mai bucură.